Berkhout advies

Alles voor de +

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over mijn diensten? Neem vrijblijvend contact op voor een gratis consult.

Afspraak maken

Diensten

Advies bedrijfsfinanciering

Heeft uw onderneming behoefte aan zakelijk kapitaal voor uw investeringen?

Advies Projectorganisaties

Heeft uw organisatie behoefte aan een daadkrachtige en zakelijke aanpak om zaken afgerond te krijgen?

Coaching MKB-ondernemers

Groeit uw onderneming en uw personeelsbestand en voelt u behoefte in het managen van deze groei?

Over Mij

Door mijn ervaring als manager en coach van bancaire professionals (HBO/WO niveau) en ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf ben ik in staat mensen te verbinden in het realiseren van doelstellingen.

Ik combineer een hoog energieniveau aan besluitvaardigheid en breng zaken terug tot de kern. Hierdoor ben ik in staat activiteiten, alleen en in teamverband, direct, zorgvuldig en binnen afgesproken kaders succesvol uit te voeren.

Ik zet mijn kennis graag in op het snijvlak van het maatschappelijke en het ondernemersbelang en ben beschikbaar voor advisering op onderstaande aandachtsgebieden voor ondernemers in de omgeving van Alphen aan den Rijn, Leiden, Boskoop, Hazerswoude en Gouda.

1) De Economic Development Board Alphen aan den Rijn

2) Ondernemingsfinancieringsfonds
/Kredietunie

3) Financieren van investeringen

Referenties

“I was very privileged to work with Joost. As my superior he boosted my confidence as a person and taught me how to be a good Account Manager. His trust in my competences provided the right environment for me to grow. As a person, he was just a lot of fun to work with! Never got the chance to thank you for that, Joost!” 

Tamara Eelsing
Leadership Development Consultant

“Gedurende de samenwerking met Joost Berkhout heb ik geleerd dat hij zowel op inhoudelijk als sociaal vlak zijn vak verstaat. Hoog in het vaandel van Joost staat loyaliteit, eerlijkheid en doortastendheid. Onder andere doordat dat hij financieel analytisch sterk is, durft hij beslissingen te nemen en staat hij voor zijn mening.” 

Michiel Borghuis
Principal Hypotheek adviseur, ING

“Joost heeft mij professioneel begeleid in mijn financiële vraagstukken.”

Chelsey Hendriks
Managing Director, SEO & SEA

Contact gegevens

Locatie

iFlow Ondernemingshuis Alphen
Europaplein 10,
2408 GX, Alphen aan den Rijn

Contact

Telefoon:
+31 654983985
E-mail:
info@berkhoutadvies.nl